18 kol 2011

OBJAVLJEN NATJEČAJ U OKVIRU PROGRAMA „MLADI NA DJELU”

Izvršna agencija za obrazovnu, audiovizualnu i kulturnu politiku objavila je u okviru Programa „Mladi u akciji” poziv za sudjelovanje u natječaju Akcije 4 – Sustav podrške mladima, Podakcija 4.6. – Partnerstva.

Ova je aktivnost vezana za financiranje partnerstva s ciljem razvoja dugoročnih projekata koji kombiniraju više različitih mjera navedenih u Programu.

Natječaj ima za cilj poduprijeti suradnju između Europske komisije i regionalnih javnih tijela, nevladinih organizacija, te od ovog poziva i tijela aktivnih u društveno odgovornom poslovanju u području rada s mladima.

Na natječaj se mogu prijaviti javna tijela na lokalnoj ili regionalnoj razini, neprofitne nevladine organizacije, neprofitne organizacije koje su aktivne u najmanje 8 zemlja ukjučenih u Program, tvrtke i poduzeća koja su aktivna u korist mladih.

Iznos sufinanciranja projekta je do 50% prihvatljivih troškova. Za podnošenje projektnog prijedloga potrebno je partnerstvo iz dvije različite zemlje uključene u program.

Projekt može trajati maksimalno 24 mjeseca, a mora započeti između 01. ožujka 2012. i 01. rujna 2012.godine.

Prihvatljive aktivnosti projekta su: trans-nacionalna razmjena mladih, nacionalne ili trans-nacionalne incijative mladih, europska volonterska služba, osposobljavanje i umrežavanje.

Rok za podnošenje prijava je zaključno do 03. studenog 2011. godine.

Uvjeti natječaja i projektna dokumentacija dostupni su na Internet stranicama Izvršne agencije za obrazovnu, audiovizualnu i kulturnu politiku http://eacea.ec.europa.eu/youth/funding/2011/ i Agencije za mobilnost i programe EU http://www.mobilnost.hr/, a za sve dodatne informacije zainteresirani se mogu javiti u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja na broj telefona 048/621-978 ili putem e-mail adrese: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci