08 lip 2011

EDUKACIJA: POBOLJŠANJE POSLOVNE KONKURENTNOSTI PUTEM E-BUSINESS I E-COMMERCE RJEŠENJA

 

U okviru provedbe projekta „Program poboljšanja poslovne konkurentnosti putem e-business, e-commerce usluga“ MINGORP-a u suradnji s ECORYS Poljska održat će se trodnevni seminar s ciljem upoznavanja polaznika – predstavnika potpornih institucija, obrazovnih institucija i poduzetnika s ključnim elementima e-business i e-commerce rješenja i koristi koje takvo poslovanje donosi poduzetnicima. Nakon završenog treninga polaznici će biti educirani za trenere, te će moći dalje sami provoditi edukaciju. Trening uključuje uvodno predstavljanje alata za e-business i e-commerce, te upotrebu tih alata, kao i konkretne primjere korištenja elektroničkog poslovanja i trgovanja. Trening će se održati 13., 14. i 15. lipnja 2011. godine u Koprivnici, u zgradi Koprivničko-križevačke županije, soba 28/1, u vremenu od 8,30 do 16,30 sati.

Cilj projekta je poboljšanje konkurentnosti subjekata malog gospodarstva putem poticanja i podržavanja korištenja e-business i e-commerce rješenja. Korisnici projekta su poduzetničke potporne institucije – razvojne agencije, poduzetnički centri, poduzetnički inkubatori, tehnološki parkovi i subjekti malog gospodarstva, te ostale institucije, a provedba projekta je od 10. svibnja 2010. do 10. ožujka 2012. godine.

Za sve dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, na broj telefona 048/621-978 ili putem e-mail adrese: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci