15 svi 2011

POZIV NA INFO DAN „MOGUĆNOSTI ZA PODUZETNIKE IZ EU PROGRAMA CIP I FP7″

U organizaciji Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva kao koordinatora CIP-EIP programa, Hrvatskog instituta za tehnologiju kao koordinatora FP7 i Europske poduzetničke mreže koja je zadužena za pružanje usluga i savjeta poduzetnicima planira se održavanje Info dana pod nazivom „Mogućnosti za poduzetnike iz EU programa CIP i FP7“.
 
Informativni dani organizirat će se u sedam hrvatskih gradova: Osijeku, Slavonskom Brodu, Rijeci, Puli, Dubrovniku, Splitu i Koprivnici.
 

Info dan u organizaciji PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja i HGK Županijske komore Koprivnica održat će se u petak, 20. svibnja 2011. godine u Koprivnici s početkom u 11,00 sati u prostorima HGK Županijske komore Koprivnica. 

 
Cilj događanja je promocija Programa za poduzetništvo i inovacije i EU Programa za istraživanje i razvoj, te najava natječaja koji će se objaviti u okviru tih programa, a namijenjeni su poduzetnicima.
 

Za sve dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, na broj telefona 048/621-978 ili putem e-mail adrese: [email protected], najkasnije do 18. svibnja 2011. godine.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci