08 svi 2011

PORA NA OBILJEŽAVANJU DANA EUROPE NA KOPRIVNIČKOM ZRINSKOM TRGU

Povodom obilježavanja EU tjedna, u ponedjeljak 09. svibnja 2011. godine u vremenu od 10,00 do 12,00 sati ispred Gradske tržnice na Zrinskom trgu, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja predstavila je svoje aktivnosti dok je Županijski savjet za europske integracije Koprivničko-križevačke županije prezentirao svoje aktivnosti, kao i aktivnosti Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija.
 
U vremenu od 10,30 do 11,30 sati štandove su posjetili osnovnoškolci OŠ „Antun Nemčić Gostovinski“ Koprivnica, te se na kreativan način upoznali s osnovnim pojmovima o Europskoj uniji.
 
 

PORA Razvojna agencija na EU tjednu prezentirala je EU projekte koje trenutno provodi u okviru prvog natječaja IPA Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2007-2013.: DRAVIS2, MOBILE REGION i UNIREG IMPULSE, projekte čija je provedba nedugo završila (CROSTII i DRAVA-GASTROLOBBY), zatim nove projekte koji su joj odobreni u okviru drugog natječaja istoimenog programa: EU Compass, Innoinvest i I3CT, te sve ostale projekte koje provodi u okviru raznih nacionalnih i EU izvora financiranja.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci