02 svi 2011

PORA PREZENTIRALA PROJEKTE NA OBILJEŽAVANJU EU TJEDNA NA ZRINSKOM TRGU U KOPRIVNICI

Povodom obilježavanja EU tjedna, u ponedjeljak 03. svibnja 2010. godine u vremenu od 10,00 do 12,00 sati ispred Gradske tržnice na Zrinskom trgu obrtnici i ustanove prezentirali su svoje aktivnosti. Na štandu Županijskog savjeta za europske integracije Koprivničko-križevačke županije prezentirane su aktivnosti Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija, dok su također svoje aktivnosti prezentirale i županijske ustanove – PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, HGK-Županijska komora Koprivnica, zatim Dječji vrtić “Smješak” Koprivnica i Obrtnička škola Koprivnica.

U vremenu od 11,00 do 12,00 sati ispred Gradske tržnice održana je radionica dječjeg vrtića „Smješak“ iz Koprivnice, na kojoj su djeca predškolske dobi na kreativan način učila osnovne pojmove o Europskoj uniji.

Nakon održane konferencije za medije u prostorijama Županije, delegacija Koprivničko-križevačke županije na čelu s zamjenikom župana gospodinom Ivanom Palom i načelnikom odjela za komunikacijsku strategiju u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija gospodinom Perom Bilušićem obišla je postavljene štandove.

 
 
PORA Razvojna agencija na EU tjednu prezentirala je provedene projekte u suradnji s talijanskim i slovenskim partnerima EUQUALEN i MLEKO, kao i pet projekata koje trenutno provodi u okviru IPA Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2007-2013.: DRAVIS2, CROSTII, DRAVA-GASTROLOBBY, MOBILE REGION i UNIREG IMPULSE.
 
Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci