20 ožu 2011

OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA PREDLAGANJE PROJEKTNIH IDEJA U PODRUČJU RAZVOJA LJUDSKIH POTENCIJALA

Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područna služba Križevci objavio je Javni poziv za predlaganje projektnih ideja u području razvoja ljudskih potencijala – zapošljavanje i tržište rada. Javni poziv objavljen je u okviru projekta „Lokalna partnerstva za zapošljavanje-faza 3“, a nastavno na tijek izrade Strategije razvoja ljudskih potencijala Koprivničko-križevačke županije.

Prikupljene projektne ideje predstavljat će bazu projektnih ideja iz Koprivničko-križevačke županije u području ljudskih potencijala, a za prijavu na sve natječaje i javne pozive koji će se objavljivati u okviru nacionalnih i međunarodnih izvora financiranja.

Prihvatljive su sve projektne ideje koje doprinose smanjenju nezaposlenosti i smanjenju rizika od nove nezaposlenosti na regionalnoj i lokalnoj razini, stvaranju novih prilika za zapošljavanje, jačanju ljudskih resursa, razvoju civilnog društva i jačanju socijalne uključenosti i uključenosti na tržište rada osoba s invaliditetom.

Nakon prikupljanja početnih projektnih ideja u skraćenom obliku, uslijedit će prikupljanje projektnih ideja u proširenom obliku, a na temelju kojih će se izraditi lista prioritetnih projekata za Koprivničko-križevačku županiju.

Rok za podnošenje projektnih ideja je zaključno do 01. travnja 2011. godine na e-mail adresu: [email protected]“>[email protected] ili na poštansku adresu: Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područna služba Križevci, Tomislavova 20, 48260 Križevci, n/r Renata Gucek.

Javni poziv dostupan je na slijedećim web adresama: http://www.hzz.hr/default.aspx?id=7678 i http://www.kckzz.hr/gospodarstvo-i-komunalna-djelatnost/javni-poziv-za-predlaganje-projektnih-ideja-u-podrucju-razvoja-ljudskih-potencijala-zaposljavanje-i-trziste-rada-kroz-projekt-tehnicke-pomoci-lokalna-partnerstva-za-zaposljavanje-faza-3.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci