17 velj 2011

MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE, RIBARSTVA I RURALNOG RAZVOJA OBJAVILO POZIV NA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA UDRUŽENJA POLJOPRIVREDNIH PROIZVOĐAČA

Ministarstvo poljoprivrede ribarstva i ruralnog razvoja objavilo je poziv na podnošenje prijava za dodjelu sredstava iz Nizozemske darovnice u svrhu kratkotrajne edukacije za članove udruženja poljoprivrednih proizvođača.

Predmet poziva je provođenje radionica, obuke i studijskih putovanja za članove udruženja poljoprivrednih proizvođača koji na posredan način sudjeluju u procesu i zahtjevima pravnog i institucionalnog usklađivanja poljoprivrede s pravnom stečevinom EU-a i pristupnog procesa u skladu s uvjetima za održivi razvoj poljoprivrede unutar EU-a.

Detaljne upute za podnošenje prijava dostupne su na web stranici Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja: http://www.mps.hr/default.aspx?id=7839.

 

 
Rok za podnošenje prijava je zaključno do 15. siječnja 2012. godine.
 
Za sve dodatne informacije, kao i stručnu i tehničku pomoć obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Braće Radića 2/1, 48000 Koprivnica, na tel. 621-978 ili putem e-maila: [email protected]“>[email protected] .
Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci