31 sij 2011

ZAJEDNIČKI NASTUP PODUZETNIKA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE NA 7. MEĐUNARODNOM PČELARSKOM SAJMU U GUDOVCU

Ovogodišnji 7. Međunarodni pčelarski sajam održat će se 05. i 06. veljače 2011., na sajamskom prostoru Gudovac pored Bjelovara u organizaciji Bjelovarskog sajma d.o.o., Hrvatskog pčelarskog saveza i Pčelarskog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije, te u suorganizaciji Bjelovarsko-bilogorske županije, Grada Bjelovara i Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo Grada Zagreba.

Sajam će se održati pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja uz supokroviteljstvo Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva,

Ovogodišnji međunarodni pčelarski sajam nudi niz zanimljivosti, od kojih možemo izdvojiti tri cjeline:

1. izložba i prodaja meda i proizvoda od meda;

2. izložba i prodaja pčelarske opreme;

3. edukativni dio.

Ovogodišnji sajam, posvećen je medijskom pokrovitelju, listu “Hrvatska pčela”, koji ove godine slavi 130 godina kontinuiranog izlaženja.

Na 2.000 m² sajamskog prostora, svoje će proizvode predstaviti oko stotinu izlagača, te se očekuje da će Sajam posjetiti više od sedam tisuća posjetitelja iz Republike Hrvatske i okolnih zemalja.

U organizaciji PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, na sajmu će izlagati četvero proizvođača meda, proizvoda od meda, te opreme za pčelarstvo s područja Koprivničko-križevačke županije.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci