10 sij 2011

HRVATSKA TURISTIČKA ZAJEDNICA OBJAVILA NATJEČAJ ZA POTPORE ZA POTICANJE RAZVOJA KULTURNO-TURISTIČKIH INICIJATIVA ZA 2011. GODINU

 

Hrvatska turistička zajednica objavila je natječaj za financijsku podršku u 2011. godini za organizaciju kulturno-turističkih inicijativa koje su značajne za ukupni hrvatski turizam i njegovu promociju.

Predmet natječaja je dodjela bespovratnih novčanih sredstava od strane Hrvatske turističke zajednice usmjerena manifestacijama koje doprinose:

– unapređivanju ili obogaćivanju turističkog proizvoda, odnosno

  ponude destinacije i Hrvatske u cjelini,

– stvaranju prepoznatljivog imidža hrvatskog turizma,

– razvoju sadržaja koji omogućavaju produženje turističke sezone.

Natječaj se odnosi na manifestacije slijedećeg karaktera:

–          zabavne,

–          sportske,

–          tradicijske/etno i

–          ostale manifestacije.

Kandidirati se mogu pravne i fizičke osobe – trgovačka društva, obrti, ustanove, jedinice lokalne i regionalne samouprave, ostale pravne i fizičke osobe.

Organizator može od Hrvatske turističke zajednice dobiti potporu do 50% ukupnih troškova realizacije pojedine manifestacije, a najviše do ukupno 100.000,00 kuna po organizatoru.

Rok za dostavu Zahtjeva u obliku popunjenog obrasca PM-2011, a sukladno Uputama i kriterijima je zaključno do 10. veljače 2011. godine.

 

Prijave se podnose na slijedeću adresu:

TURISTIČKA ZAJEDNICA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

Antuna Nemčića 5

48000 Koprivnica

Sve informacije o natječaju, kao i sva potrebna dokumentacija uključujući Obrazac PM-2011 i Upute i kriterije za odabir inicijative dostupni su na slijedećoj web adresi:

http://business.croatia.hr/hr-HR/Hrvatska-turisticka-zajednica/Potpore-HTZ-a/Potpore-manifestacijama?Y2lcMjMyNCxwXDI0Mg%3d%3d

Za sve dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Braće Radić 2/1, Koprivnica, na tel.: 621-978 ili putem e-maila: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci