03 sij 2011

OBJAVLJEN JAVNI NATJEČAJ ZA RASPODJELU SREDSTAVA NAMJENJENIH ZA POTPORU KAPITALNIM ULAGANJIMA ZA IZGRADNJU LOGISTIČKO-DISTRIBUTIVNIH CENTARA ZA VOĆE I POVRĆE

 

Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja putem Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju dodjeljuje nepovratna sredstva iz Državnog proračuna Republike Hrvatske za ulaganje u izgradnju logističko-distributivnog centra za voće i povrće tako da intenzitet potpore iznosi do 50 % prihvatljivih troškova od ukupne vrijednosti projekta koja ne prelazi 10.000.000,00 kuna.

 
Natječaj je objavljen u Narodnim novinama br. 147/2010, a Obrazac za prijavu na javni natječaj sastavni je dio Natječaja.
 

Korisnici sredstava potpore su poljoprivredna gospodarstva upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava i obveznici PDV-a, te pravne osobe registrirane za otkup, čuvanje i distribuciju poljoprivrednih proizvoda.

 
Rok za podnošenje prijava na natječaj je 30 dana od objave natječaja. Odluku o odobrenju potpore za kapitalna ulaganja donosi ravnatelj Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju u roku od 45 dana od dana završetka natječaja. Na temelju Odluke o odobrenju isplate, Agencija isplaćuje potporu na žiro-račun korisnika u roku od 60 dana od dana njenog donošenja.

Za sve dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Braće Radića 2/1, Koprivnica, tel.: 621-978 ili putem e-maila: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci