29 ruj 2010

INFO DAN ˝PROGRAMI EUROPSKE UNIJE-MOGUĆNOST ZA PROJEKTE U KULTURI˝

 

U organizaciji Odjela za kulturnu kontaktnu točku Ministarstva kulture, Agencije za mobilnost i program Europske unije i Hrvatskog instituta za tehnologiju, održati će se  informativni dan „Programi Europske unije – mogućnosti za kulturu“

Cilj informativnog dana „Programi Europske unije – mogućnosti za kulturu“ je predstavljanje mogućnosti za projekte u domeni kulture u okviru programa EU čiji su nacionalni koordinatori; program Kultura 2007.-2013., Program cjeloživotnog učenja i Mladi na djelu te Sedmog okvirnog programa (FP7).

Informativni dan „Programi Europske unije – mogućnosti za kulturu“ održati će se 18. listopada 2010. u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu, od 10 do 14 sati.

Dodatne informacije, kao i obrazac za prijave dostupni su na web adresi: Odjela za kulturnu kontaktnu točku –  www.min-kulture.hr.

Za sve dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Braće Radića 2/1, Koprivnica, na broj telefona 048/621-978 ili putem e-maila: [email protected]

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci