21 srp 2010

U OPĆINI KOPRIVNIČKI IVANEC ODRŽANA KONFERENCIJA ZA NOVINARE U POVODU POTPISIVANJA UGOVORA O DARIVANJU DRŽAVNOG ZEMLJIŠTA I UGOVORA O SUFINANCIRANJU IZGRADNJE KOMUNALNE INFRASTRUKTURE U POSLOVNOJ ZONI KOPRIVNIČKI IVANEC

 

Jučer 21. srpnja 2010. godine u prostorima Općine Koprivnički Ivanec održana je konferencija za novinare kojoj su nazočili potpredsjednik Hrvatskog sabora Josip Friščić, državna tajnica u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva Tihana Kraljić, državni tajnik Središnjeg državnog ureda za upravljanje državnom imovinom Jozo Sarač i župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren sa suradnicima.

Konferenciju za novinare sazvao je općinski načelnik Božidar Vrabelj u povodu potpisivanja Ugovora o dodjeli 6 milijuna kuna koje je Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva odobrilo Općini Koprivnički Ivanec temeljem Projekta „Izgradnja poduzetničkih zona u jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave za 2010. godinu“, te u povodu potpisivanja Ugovora o darivanju državnog zemljišta Općini Koprivnički Ivanec za potrebe izgradnje Poslovne zone Koprivnički Ivanec.

Poslovna zona Koprivnički Ivanec ukupne je površine 220 ha, što ju svrstava među najveće zone u Republici Hrvatskoj i kao takva je od županijskog, ali i od nacionalnog prioriteta. Izgradnja poslovnih zona od velike je važnosti za razvoj hrvatskog gospodarstva, te privlačenje domaćih i stranih ulagača koji za ozbiljnija ulaganja traže velike površine koja će ova zona nakon opremanje komunalnom infrastrukturom moći i ponuditi.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci