14 srp 2010

OBJAVLJEN NATJEČAJ O DODJELI FINANCIJSKE POTPORE UDRUGAMA ZA PROJEKTE „INFORMIRANJE I EDUKACIJA POTROŠAČA“ U 2010. GODINI MINGORP-a

Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva objavilo je Natječaj o dodjeli financijske potpore udrugama za projekte „Informiranje i edukacija potrošača“ u 2010. godini.

Cilj natječaja je financijskom potporom omogućiti provedbu projekata informiranja i edukacije potrošača radi promicanja prava i interesa potrošača radi sustavnog unapređivanja kvalitete života svih građana u Republici Hrvatskoj.

Na natječaj se mogu javiti udruge koje djeluju u području zaštite prava potrošača, te planiraju provesti projekte koji su izravno vezani za provedbu mjera iz zakona, nacionalnih strategija, programa i planova u području zaštite prava potrošača.

Udruge podnose prijavu za projekte informiranja i edukacije potrošača u 2010. godini, koji se mogu provoditi najdulje do 30. lipnja 2011.

Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva u okviru raspoloživih financijskih sredstava iz Državnog proračuna, na temelju ovoga natječaja najboljim projektima udruga će moći dodijeliti financijsku potporu u ukupnom iznosu do 250.000,00 kuna.

Pravo prijave imaju udruge registrirane u Republici Hrvatskoj prema Zakonu o udrugama («Narodne novine», br. 88/01 i 11/02), čije je primarno djelovanje usmjereno na područje zaštite prava potrošača.

Udruga može prijaviti samo jedan projekt.

 

Rok za podnošenje prijava je zaključno do 1. rujna 2010. godine.

Sve dodatne informacije, kao i obrazac prijave možete naći na web stranici Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva www.mingorp.hr. ili se možete obratiti u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Braće Radića 2/1, Koprivnica, na broj tel: 621-978 ili putem e-maila: [email protected]“>[email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci