05 tra 2010

OBAVIJEST O KONTAKT SEMINARU U FINSKOJ AGENCIJE ZA MOBILNOST I PROGRAME EU

Agencija za mobilnost i programe EU poziva sve potencijalne prihvatljive prijavitelje da se prijave na kontakt seminar u okviru programa Leonardo da Vinci.

Prijaviti se mogu srednje strukovne škole, ustanove koje provode strukovno obrazovanje i osposobljavanje (pučko učilište, centar za odgoj i obrazovanje), udruge učenika, roditelja i nastavnika, poduzeća, društveni/socijalni partneri i ostali predstavnici rada, gospodarske komore i ostale trgovačke institucije, tijela odgovorna za sustave i smjernice u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja na lokalnoj, regionalnoj i državnoj razini, centri za istraživanja i tijela koja se bave pitanjima cjeloživotnog učenja, ustanove za visoko obrazovanje, neprofitne organizacije, dobrovoljna udruženja i nevladine udruge.

Program Leonardo da Vinci dio je Programa za cjeloživotno učenje koji obuhvaća strukovno obrazovanje i osposobljavanje na svim razinama obrazovanja i omogućava usavršavanje stručnih znanja, vještina i sposobnosti kroz sudjelovanje u mobilnosti i u europskim obrazovnim projektima.

Kontakt seminar pod nazivom „Alati za osiguranje kvalitete u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju“ održava se od 08. do 10. lipnja 2010. godine u gradu Hameelinna u Finskoj i ima za cilj povezati sve institucije i organizacije uključene u strukovno obrazovanje i osposobljavanje kako bi stekle iskustvo u području pripreme novih projektnih ideja, te kako bi se upoznale s VETRO projektima mobilnosti.

Visina financijske potpore je maksimalno do 400 EUR, a ovisi o stvarnim troškovima putovanja i života sukladno državi u koju se putuje, kao i trajanju kontakt seminara odnosno pripremnog posjeta.

Prijave se podnose preuzimanjem prijavnog obrasca s web stranice Agencije za mobilnost i programe EU, gdje su dostupne sve ostale informacije vezane uz natječaj: http://www.mobilnost.hr/index.php?id=281, broj telefona za informacije je 01/5005-958 svakim radnim danom od 13 do 16 sati.

Rok za podnošenje projektnih prijedloga je zaključno do 19. travnja 2010. godine.

Za sve dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Braće Radića 2/1, Koprivnica, tel: 621-978 ili putem e-maila: [email protected]“>[email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci