23 ožu 2010

OBJAVLJEN NATJEČAJ U CRTANJU NA TEMU RODNE RAVNOPRAVNOSTI

Delegacija Europske Komisije u Republici Hrvatskoj objavila je natječaj u crtanju na temu rodne ravnopravnosti pod nazivom „Bili jednom jedna djevojčica i jedan dječak i zajedno su željeli poboljšati svijet…“.

Natječaj je otvoren u sedam regija diljem svijeta; u Africi, Aziji, Karibima, Latinskoj Americi, Mediteranu, Bliskom Istoku, Pacifiku i drugim europskim zemljama uključujući po prvi put i Hrvatsku.

Prijaviti se mogu djeca od 8 do 10 godina starosti koja nacrtaju crtež na jednoj stranici A4 formata papira s opisom maksimalno do pet redova ispod crteža. Pobjednicima natječaja dodijeliti će se nagrada u iznosu od 1.000 EUR. Pobjednički crteži bit će objavljeni u knjižici koja će biti podijeljena školama u zemljama sudionicama natječaja.

Rok za podnošenje crteža je zaključno do 14. svibnja 2010. godine.

Radovi se podnose mailom na e-mail adresu: [email protected]“>[email protected] ili na adresu: EU Info centar, Trg žrtava fašizma 6, 10 000 Zagreb n naznakom ‘Natječaj u crtanju’.

Sve dodatne informacije dostupne su na slijedećoj web adresi: http://www.delhrv.ec.europa.eu/?lang=hr&;content=2367.

Za sve dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Braće Radića 2/1, Koprivnica, tel: 621-978 ili putem e-maila: [email protected]“>[email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci