10 sij 2010

OBJAVLJEN NATJEČAJ ZA TRENING O PRIPREMI PROJEKATA ZA EU FONDOVE

U okviru projekta TACSO (Tehnička pomoć organizacijama civilnog društva) objavljen je natječaj za prisustvovanje treningu o pripremi projekata za prijavu na natječaje u okviru EU fondova. Cilj natječaja je povećati i ojačati kapacitete i vještine djelatnika organizacija civilnog društva zemalja korisnica IPA programa i Turske u području izrade strategija prikupljanja sredstava iz EU fondova i u području same pripreme projekata za ostvarenje sredstava iz EU fondova.

Prijaviti se može samo jedna osoba ispred organizacije civilnog društva, trgovačke unije, raznih pokreta, zadruga, profesionalnih udruženja, kulturnih i vjerskih grupacija koje dolaze iz zemalja članica IPA programa i Turske.

Svi zainteresirani moraju ispunjavati slijedeće kriterije: sveučilišna diploma iz područja društvenih znanosti ili relevantno radno iskustvo od najmanje 5 godina u radu organizacija civilnog društva, iskustvo u pripremi projekata, razvoju strategija i razvoju organizacije, kompjuterska pismenost, komunikacija i vještine prezentiranja i izvještavanja, te dobro poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu.

Trening će trajati 2 mjeseca u razdoblju od veljače do travnja 2010. godine i obuhvaćati će ukupno sedam koraka. Prvi dio treninga u trajanju od dva dana održati će se u Istanbulu, Turska od 02. do 03. veljače 2010. godine.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na način da ispune prijavni obrazac, životopis u EU formatu, te da prilože i pismo motivacije. Kao jedna od prednosti kod odabira kandidata s uzima se u obzir i pismo preporuke.

Prijave traju do 14. siječnja 2010. godine putem slijedeće e-mail adrese: [email protected].

Sve dodatne informacije o prijavi na trening dostupne su na slijedećoj web adresi: http://www.delhrv.ec.europa.eu/?lang=hr&;content=2236.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci