20 pro 2009

OBJAVLJEN NATJEČAJ ZA AMBASADORE PODUZETNIŠTVA

Opća uprava Europske komisije za poduzetništvo i industriju objavila je natječaj za ambasadore poduzetništva.

Cilj natječaja je promovirati žensko poduzetništvo putem raznih aktivnosti, te ohrabriti žene da prepoznaju poduzetništvo kao jednu od poželjnih karijera.

Prihvatljive aktivnosti odnose se na formiranje nacionalnog konzorcija za promociju ženskog poduzetništva putem održavanja raznih konferencija, promotivnih kampanja, poslovnih inicijativa i sl. na kojima će uspješne žene poduzetnice promovirati poduzetništvo među ženama i potaknuti ih da svoje kreativne ideje pretvore u poslovni pothvat.

Prijaviti se mogu javna tijela iz područja gospodarstva i poduzetništva, gospodarske i obrtničke komore, potporne institucije, start-up centri, gospodarska udruženja, te javna i privatna tijela koja nude potporne usluge u gospodarstvu.

Za provedbu projekta potrebno je partnerstvo od minimalno dva projektna partnera koji dolaze iz iste zemlje ili dviju susjednih zemalja. Prihvatljive zemlje su zemlje članice EU, Lihtenštajn, Hrvatska, Makedonija, Turska, Albanija, Izrael, Crna Gora i Srbija.

Projekt može trajati maksimalno 24 mjeseca. Rok za podnošenje projektnog prijedloga je zaključno do 12. ožujka 2010. godine.

Dodatne informacije o natječaju, kao i obrazac za prijavu dostupni su na slijedećoj web adresi: http://ec.europa.eu/enterprise/newsroom/cf/itemlongdetail.cfm?item_id=3917&;amp;lang=en.

Za sve dodatne informacije, kao i stručnu i tehničku pomoć obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Braće Radića 2/1, Koprivnica, tel: 621-978 ili putem e-maila: [email protected]“>[email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci