14 ruj 2009

DELEGACIJA EUROPSKE KOMISIJE U REPUBLICI HRVATSKOJ OBJAVILA FOTOGRAFSKI NATJEČAJ «UHVATI KREATIVNOST!»

Delegacija Europske komisije u Republici Hrvatskoj objavila je foto-natječaj pod nazivom «Uhvati kreativnost!». Natječaj se provodi u okviru Europske godine kreativnosti i inovativnosti 2009. pod motom «Zamisli. Ostvari. Budi inovativan.».

Cilj natječaja je pružiti odgovor na pitanje u čemu se sve nalazi kreativnost i stoga je za natječaj važno da se fotografijom prenese nešto kreativno i inspirativno.

Na natječaj se mogu prijaviti učenici osnovnih i srednjih škola, a rok za prijavu je zaključno do 02. studenog 2009. godine.

Odabrani radovi biti će izloženi u EU info centru, te na web stranicama i izložbama koje organizira Delegacija Europske komisije u Republici Hrvatskoj. Najbolji rad biti će nagrađen foto aparatom i posebnim EU poklon paketom.

Svaki sudionik natječaja može poslati od jedne do pet fotografija na zadanu temu na adresu EU info centar, Trg žrtava fašizma 6, 10 000 Zagreb s naznakom «za natječaj Uhvati kreativnost» ili na e-mail adresu: [email protected]“>[email protected].

Dodatne informacije o natječaju dostupne se na slijedećoj web adresi: http://www.delhrv.ec.europa.eu/?lang=hr&;content=1976.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci