08 srp 2009

SAJAM POSLOVNOG POVEZIVANJA 2009. U BIHAĆU

U sklopu 7. medjunarodnog ekoloskog sajma „EKOBIS 2009“,  PLOD Centar / Regionalni centar za poslovno povezivanje iz Bihaća,  od 3. do 5. rujna 2009. godine, organizira Sajam poslovnog povezivanja.

„EKOBIS 2009“ je tradicionalni sajam izložbeno-prodajnog karaktera koji organizira Privredna komora Unsko-sanskog kantona čiji sadržaj prati ekološke trendove svijeta iz područja turizma, ekologije i proizvodnje zdrave hrane.  Na sajmu su do sada sudjelovali izlagači iz BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Austrije, Njemačke, Češke, Slovačke, Italije, te putem predstavništva u BiH izlagači iz Finske i Izraela.

Sajam predstavlja jedinstvenu priliku stranim i domacim tvrtkama da upoznaju potencijalne  partnere, osvoje nova trzista i stvore preduvjete za konkretnu poslovnu suradnju.

Sajam poslovnog povezivanja traje 3 dana i pored jedan-na-jedan sastanaka, unaprijed dogovorenih između poduzeća iz BiH i EU, uključuje otvorenje, prezentaciju strateških ciljeva sjeverozapadne regije BiH, kao i mnogobrojne radionice na aktualne teme. 

Na Sajmu poslovnog povezivanja će sudjelovati 30-tak BiH firmi iz područja drvoprerade, turizma, građevinarstva i poljoprivrede, a sve informacije o tim tvrtkama nalaze se na web stranici sajma: www.fair.plod.ba.

Sajam je organiziran u suradnji s Privrednom komorom Unsko-sanskog kantona i Općinom Bihać, a financira ga Delegacije Europske komisije u BiH.

Tvrtka može istovremeno biti izlagač na sajmu „EKOBIS 2009“ i sudjelovati na Sajmu poslovnog povezivanja.

Sudjelovanje na Sajmu za sve izlagače je besplatno. 

Sve informacije vezane za Sajam kao i prijavu za izlaganje na Sajmu možete naći na web stranici www.pkusk.com. ili se obratite u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja na broj telefona 048/621-978 ili e-mail adresu [email protected]“>[email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci