09 tra 2009

MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE, RIBARSTVA I RURALNOG RAZVOJA OBJAVILO NATJEČAJ ZA PROGRAM EDUKACIJE I INFORMIRANJA STANOVNIKA O PROVEDBI PROGRAMA RURALNOG RAZVOJA

Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja objavilo je natječaj u okviru Mjere 2. «Školovanje (srednje škole, edukacijski kampovi, stručna obuka) seoskih žitelja iz oblasti poljoprivrede, šumarstva, lovstva i ruralnog razvitka» za 2009. godinu pod nazivom «Program edukacije i informiranja stanovnika o provedbi programa ruralnog razvoja».

Cilj natječaja je educirati i informirati potencijalne korisnike programa ruralnog razvoja koji imaju za cilj održivi razvitak seoskog područja osiguranjem primjerenih radnih i životnih uvjeta, te očuvanje prirodnog i kulturnog naslijeđa.

Sudionici natječaja su obrti i pravne osobe čija je djelatnost vezana za područje edukacije, informiranja ili promotivne aktivnosti.

Ministarstvo sufinancira 80% opravdanih troškova provedbe programa, a najviše do 700.000,00 kn.

Sredstva su namijenjena za:

–        organiziranje radionica za potencijalne korisnike programa ruralnog razvoja

–        idejna rješenja, dizajn i tisak brošura i ostalih tiskanih materijala

–        osmišljavanje i izrada multimedijalnih sadržaja (cd, dvd)

–        objave putem sredstava javnog informiranja (tiskovine, radio, TV).

Vrijeme provedbe Programa edukacije i informiranja stanovnika o provedbi programa ruralnog razvoja je do 31. prosinca 2009. godine.

Podnositelj zahtjeva može podnijeti samo jedan zahtjev na ovaj natječaj.

Rok za podnošenje zahtjeva je 30. travnja 2009. godine.

Za sve dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Braće Radića 2/1, Koprivnica, tel: 621-978 ili putem e-maila: [email protected]“>[email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci