22 velj 2009

MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE, RIBARSTVA I RURALNOG RAZVOJA RASPISALO 4. KRUG NATJEČAJA ZA PRIJAVU NA SAPARD PROGRAM

Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja raspisalo je 4. krug natječaja za prikupljanje prijava u okviru SAPARD programa.

Natječaj je raspisan za podnošenje prijava u okviru Mjere 1 Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva i Mjere 2 Unapređenje prerade i trženja poljoprivrednih i ribljih proizvoda. Sufinanciranje projekata u okviru SAPARD programa iznosi do 50% ukupnih prihvatljivih troškova po korisniku.

Mjera 1 obuhvaća ulaganja u sektor (kravljeg) mlijeka, mesa (goveđeg, svinjskog i peradi) i jaja, sektor voća i povrća, te sektor žitarica i uljarica. Maksimalna potpora po korisniku može iznositi do 2.500.000,00 kuna.

Mjera 2 obuhvaća ulaganja u sektor mlijeka i mliječnih proizvoda, sektor mesa, sektor ribarstva, te sektor voća i povrća. Maksimalna potpora po korisniku iznosi do 10.000.000,00 kuna.

Rok za podnošenje prijava je zaključno do 12,00 sati 21. travnja 2009. godine.

Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o provedbi SAPARD programa objavljen je na web stranici Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, te u Narodnim novinama br. 20/09.

Sve informacije o podnošenju zahtjeva, potrebna dokumentacija kao i Vodič za korisnike dostupni su na web adresi: http://www.mps.hr/pdf/natjecaji/Natjecaj_Mjera_1.pdf

Za sve dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Braće Radića 2/1, Koprivnica, tel: 621-978 ili putem e-maila: [email protected]“>[email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci