18 velj 2009

VIJEĆE ZA ISTRAŽIVANJA U POLJOPRIVREDI I SEOSKOM PODRUČJU (VIP) OBJAVILO JAVNI POZIV AUTORIMA ZA DOSTAVU ZAHTJEVA ZA NOVČANU POTPORU ZA IZDAVANJE ZNANSTVENO-STRUČNIH KNJIGA

Vijeće za istraživanja u poljoprivredi i seoskom području (VIP) Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja objavilo je Javni poziv za dostavu Zahtjeva za novčanu potporu za izdavanje znanstveno-stručnih knjiga.

Na Javni poziv mogu se javiti autori (magistri i doktori znanosti), kako bi ostvarili sufinanciranje znanstveno-stručnih tiskanih knjiga i sveučilišnih udžbenika, odnosno knjiga iz područja poljoprivrede i ruralnog razvoja.

Sufinancirati će se knjige koje su izdane 2007., 2008. i 2009. godine, odnosno najkasnije u roku od godinu dana od dana obavijesti o pozitivnoj odluci o novčanoj pomoći, dok se one knjige koje su kandidirane za sufinanciranje od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, neće sufinancirati.

VIP će sufinancirati knjige u iznosu do najviše 70% troškova tiskanja, odnosno najviše do 20.000,00 kn. Knjiga mora imati nakladu od 500 i više primjeraka i najmanje dvije pozitivne recenzije od recenzenata u znanstvenom ili znanstveno-nastavnom zvanju sukladno važećim zakonskim propisima.

Javni poziv je otvoren do iskorištenja proračunskih sredstava, a najkasnije do 01. studenoga 2009. godine.

Za detaljnije informacije o obrascu Zahtjeva za novčanu pomoć, Obrascu za internu reviziju Vip projekata, obrascu za izradu završnog izviješća, Progresivnom izviješću, i potrebnu stručnu pomoć, obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja na tel: 621-978 ili putem e-maila: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci