29 ruj 2008

SEMINAR EBCL – EUROPEAN BUSINESS COMPETENCE LICENCE

U okviru provođenja Projekta «Obrazovanje u poduzetništvu» za 2008. godinu Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja u suradnji s HGK-Županijskom komorom Koprivnica organizira seminar

EBCL – European Business Competence Licence

Europska potvrda poslovnih kompetencija

EBCL seminar je uspostavljen kao certifikat poslovnih znanja potrebnih za:

– PRVI ULAZAK U POSLOVNI SVIJET

– DONOŠENJE FINANCIJSKIH ODLUKA

– NADZOR I UPRAVLJANJE FINANCIJSKOM

  STRANOM PROJEKTA

– ZAPOČINJANJE NOVOG POSLA

Međunarodno standardizirani katalog znanja stupnja A obuhvaća slijedeće cjeline: Poslovni ciljevi i poslovni pokazatelji za menadžment, Računovodstvo, Obračunska kalkulacija i obračun cijena i Poslovno zakonodavstvo. Certifikat potvrđuje stručnost na međunarodno priznatoj razini.

EBCL seminar će se održavati u jednom od slijedećih termina po Vašem izboru: 13.-16. listopad 2008. godine ili 10.-13. studeni 2008. godine u prostorijama HGK-Županijske komore Koprivnica, Josipa Vargovića 2/1, Koprivnica, u poslijepodnevnom terminu od 16,00 do 20,00 sati i besplatan je za poduzetnike.

Partner izvođač seminara je Akademija Petar Zrinski p.o.u. iz Zagreba.

Ukoliko ste zainteresirani za navedeni seminar molimo Vas da zaključno s 08. listopada 2008. godine ispunite prijavnicu s naznakom termina koji Vam odgovara u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Braće Radić 2/1, Koprivnica na fax: 621-957 ili e-mail: [email protected]“>[email protected].

>>> Prijavnica za seminar

 

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, na tel: 621-978 ili na web stranicu www.pora.com.hr. 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci