23 ruj 2007

DAN VOĆA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

Koprivničko-križevačka županija, Grad Đurđevac, Hrvatski zavod za poljoprivrednu savjetodavnu službu – Odsjek Koprivničko-križevačke županije i PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja za promicanje i provedbu razvojnih aktivnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva organiziraju Dan voća Koprivničko-križevačke županije 2007. koji će se održati 14. listopada 2007. godine u Đurđevcu na središnjem gradskom trgu u vremenu od 8,00 do 17,00 sati. Od ove godine Dan voća kao manifestacija trajno će se održavati u Đurđevcu. Tendencija Dana voća je da preraste u sajamsku manifestaciju tako da će se uz izložbu voća i voćnih prerađevina, posjetiteljima predstaviti i sve zainteresirane tvrtke ili obrti koji imaju asortiman proizvoda vezan uz proizvodnju i preradu voća ili proizvode koji predstavljaju đurđevački kraj. Na središnjem gradskom trgu predviđen je cjelodnevni prigodni program uz nastup KUD-ova i tamburaša.

Prethodnica same manifestacije bit će stručna predavanja na temu suzbijanje bakterijske paleži jezgričavog voća i prerada voća koja će se održati 12. listopada 2007. godine u Hotelu Picok u Đurđevcu s početkom u 18,00 sati.

Za sve dodatne informacije u vezi manifestacije Dan voća 2007., kao i za potrebne prijave obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja za promicanje i provedbu razvojnih aktivnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji na tel. 048/621-978.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci