GASTROTOP

Korisnik projekta: Visoko gospodarsko učilište u Križevcima
Vrijednost projekta: 291.243,20 eura
Izvor financiranja: EU sredstva
Uloga PORE: Pružanje stručne pomoći
Trajanje projekta: od 01. lipnja 2021. do 30. rujna 2022. godine
Status projekta: Proveden

Logo projekta Uz PORU po potporu

 

Projektni partneri: Mađarsko poljoprivredno sveučilište, Kampus u Kaposvaru, Veleučilište u Virovitici, Šomodska trgovačka i industrijska komora iz Kaposvara i Trgovačka i industrijska komora Zalske županije iz Zalaergeszega

Intenzitet potpore: 85%

Opći cilj projekta je poboljšati dostupnost edukacija u području posebnih prehrambenih ograničenja na tržištu kroz razvoj i provedbu programa obuka, radionica, kreativnih kampova i panel rasprava.

Svrha projekta je razviti sveobuhvatnu obrazovnu potporu za pružatelje prehrambeno-turističkih usluga koja će olakšati potražnju za novim posebnim prehrambenim potrebama tržišta.

Aktivnosti: Panel diskusije za studente, poduzetnike i akademsku zajednicu; Radionice za inovacije u segmentu proizvodnje hrane; Idejni natječaj za studente; Treninzi i obuke; Studijska putovanja; Izrada baza podataka o ponuđačima ekoloških (ili općih) poljoprivrednih proizvoda te izrada Studije za uključivanje marginaliziranih skupina u gastro turizam te Priručnika za pružatelje prehrambenih usluga.

 

Lenta - Europska unija - Europski strukturni i investicijski fondovi - Operativni program Konkurentnost i kohezija - Razvojna agencija PORA KKŽ

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Stručna pomoć u provedbi projekta pruža se u okviru provedbe projekta „UZ PORU PO POTPORU“.

Print Friendly, PDF & Email