01 lis 2024

JAVNI NATJEČAJ HRVATSKE BANKE ZA OBNOVU I RAZVITAK ZA DODJELU DONACIJA U 2024. GODINI “DIJELJENJEM SMO JAČI“ PREVENCIJA I ZAŠTITA MENTALNOG ZDRAVLJA DJECE I MLADIH

Hrvatska banka za obnovu i razvitak objavila je Javni Natječaj za dodjelu donacija u 2024. godini “Dijeljenjem smo jači“ Prevencija i zaštita mentalnog zdravlja djece i mladih.

Sredstva natječaja namijenjena su projektima koji su putem dijeljenja znanja i vještina usmjereni razvoju i zaštiti mentalnog zdravlja djece i mladih.

Cilj Natječaja je stvoriti sigurnu i podržavajuću okolinu koja će omogućiti mladima da se suoče s izazovima modernog društva i izgrade temelje za zdrav i produktivan život.

Ukupan proračun Natječaja je 95.000,00 EUR. Najniži iznos donacije po pojedinom projektu je 2.500,00 EUR, a najviši iznos donacije po pojedinom projektu je 6.500,00 EUR, što je ujedno i najviši iznos koji se može zatražiti u prijavi projekta.

Na ovaj natječaj se mogu prijaviti isključivo projekti koji se provode u Republici Hrvatskoj, a koje provode organizacije civilnog društva  registrirane kao udruge, zaklade, privatne ustanove, socijalne zadruge, pravne osobe vjerskih zajednica ili druge neprofitne privatne pravne osobe sa sjedištem u Republici Hrvatskoj koje su upisane u matični registar i Registar neprofitnih organizacija, a koje u svojem temeljnom aktu imaju definirano neprofitno djelovanje i čije aktivnosti su usmjerene općoj dobrobiti i poboljšanju kvalitete života društvene zajednice.

Rok za prijavu na Natječaj je do 4. studenoga 2024. godine do 23:59 sati.

Više informacija dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci