12 ruj 2024

URBANI FORUM – KONFERENCIJA O URBANOM RAZVOJU

U Zagrebu na Sveučilištu Algebra, 1. i 2. listopada 2024., održava se prvi domaći Urbani forum pod nazivom Produktivni, zeleni i pravedni urbani razvoj, namijenjen predstavnicima državnih i lokalnih tijela te stručnjacima i drugim profesionalcima iz područja urbanog razvoja.

Udruga gradova u RH kao kontakt točka za programe Europska urbana inicijativa (EUI) i URBACT organizira Urbani forum sa željom da postane stalno mjesto dijaloga relevantnih dionika kojima je održivi urbani razvoj u fokusu njihovog profesionalnog interesa i radnog mandata.

Tijekom dva konferencijska dana, Urbani forum posvetit će se izazovima i prilikama hrvatskih i europskih gradova s posebnim naglaskom na aspekte produktivnog, zelenog i pravednog urbanog razvoja definiranima Novom poveljom iz Leipziga kao ključni elementi integriranog pristupa održivom razvoju gradova.

Sudjelovanje je besplatno uz prethodnu registraciju uz napomenu da je kapacitet publike ograničen na 90 mjesta. Prijave su otvorene do 22. rujna, a prijaviti se možete putem prijavnog obrasca. Konferencija će se održati na Sveučilištu Algebra (Gradišćanska ul. 24, 10000, Zagreb), a prijavljeni će primiti detaljne informacije nakon zatvaranja registracija.

Više informacija o konferenciji dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci