25 sij 2022

PROGRAM POTPORE PODUZETNIČKIM PROJEKTIMA „POKRENI NEŠTO SVOJE“

ACT Grupa, potporna organizacija za razvoj društvenog/impact poduzetništva, otvorila je prijave za šestu generaciju dobitnika potpore jednog od svojih razvojnih programa koji provodi u partnerstvu s tvrtkom Philip Morris Zagreb d.o.o..

Program „Pokreni nešto svoje“ namijenjen je mikropoduzetnicima i poduzetnicima početnicima čije poslovanje ima pozitivan utjecaj na društvo i okoliš, i odgovara na njihove potrebe za adekvatnom financijskom i mentorskom podrškom u svrhu započinjanja ili razvoja poslovanja.

Za financiranje projekata u okviru ovog Poziva osiguran je iznos ukupne vrijednosti od 444.000,00 HRK. Bit će podržano 6 projekata, svaki s iznosom od 74.000,00 HRK.

80% iznosa će korisniku potpore biti uplaćeno nakon potpisivanja Ugovora o provedbi projekta, a prije početka samog projekta. 20% iznosa će korisniku potpore biti uplaćeno nakon prihvaćanja završnog izvještaja.

Vrijeme trajanja projekata je šest i pol mjeseci. Početak provedbe projekata je 15. travnja 2022., a projekti moraju završiti do 31. listopada 2022. godine.

Natječaj je otvoren do 14. veljače 2022. godine do 12 sati.

Više informacija o navedenom možete vidjeti OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci