30 ruj 2024

NAJAVA KONFERENCIJE: PROGRAMI UNIJE 2021. – 2027. – MOGUĆNOSTI FINANCIRANJA I SINERGIJA S PROGRAMIMA KOHEZIJSKE POLITIKE

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije organizira konferenciju pod nazivom „Programi Unije 2021. – 2027. – Mogućnosti financiranja i sinergija s programima Kohezijske politike“, koja će se održati u srijedu, 16. listopada 2024. godine u Zagrebu.

Na konferenciji će se predstaviti Programi Unije dostupni u novom višegodišnjem financijskom razdoblju 2021. – 2027., primjeri dobre prakse i održati panel rasprave u okviru kojih će se sagledati mogućnosti ostvarivanja sinergije između Programa Unije i programa Kohezijske politike. Također, sudionici će imati priliku za neposredan kontakt s predstavnicima nadležnih tijela putem B2B susreta.

Prijave za sudjelovanje bit će otvorene uskoro, a broj sudionika uživo biti će ograničen. Konferencija će se moći pratiti i putem video prijenosa. Za vrijeme i točnu lokaciju događaja pratite objave na službenim stranicama Ministarstva na kojima će biti objavljena i poveznica za prijavu na konferenciju.

Više informacija dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci