29 srp 2024

OTVORENO E-SAVJETOVANJE S JAVNOŠĆU ZA PRIJEDLOG PRAVILNIKA O PROVEDBI LOKALNIH RAZVOJNIH STRATEGIJA UNUTAR INTERVENCIJE 77.06. »POTPORA LEADER (CLLD) PRISTUPU«

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i ribarstva dana 26. srpnja 2024. godine u postupak e-Savjetovanja uputilo je Prijedlog pravilnika o provedbi lokalnih razvojnih strategija unutar intervencije 77.06. „Potpora LEADER (CLLD) pristupu“ iz Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske 2023.-2027.

Pravilnikom se uređuje provedba lokalnih razvojnih strategija lokalnih akcijskih grupa koje su odabrane unutar Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske 2023. – 2027., postupovna pravila koja provodi Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju i lokalne akcijske grupe, ovlasti Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i ribarstva kao Upravljačkog tijela, postupanje po žalbama na odluke Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom i druga pitanja s tim u vezi.

E-Savjetovanje otvoreno je do 26. kolovoza 2024. godine.

Više informacija dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci