24 srp 2024

TREĆA GENERACIJA HEALTH IT AKADEMIJE 2024.

Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije provodi edukacije i osposobljavanja pod nazivom Health IT akademija na kojima polaznici stječu stručna znanja na području informatičkih tehnologija i zdravstva. Stečena znanja im daju priliku da pronađu radno mjesto u tvrtkama koje rade na informatičkim rješenjima za zdravstveni sustav, u samom zdravstvenom sustavu ili za pokretanje vlastitog poslovanja.

Polaznici Health IT akademije mogu postati i osobe koje nemaju informatičko zvanje već isključivo za informatičke tehnologije i vide svoju priliku za osobni razvoj i zapošljavanje u brzorastućem sektoru IT industrije s posebnim fokusom na zdravstvo.

Uz stručne predavače, predavanja održavaju predavači iz partnerskih institucija, ustanova i tvrtki koje izrađuju i implementiraju informatička rješenja za zdravstvo. Polaznici Health IT akademije osim stjecanja teoretskih znanja imaju praksu i rade na IT rješenjima.

Sudionici koji su prijavljeni u evidenciju nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje mogu ostvariti pravo na novčanu pomoć za nezaposlene osobe i nadoknadu putnih troškova.

Zaposlenim osobama Health IT akademija također nudi mogućnost prijave na edukacije za svoje potrebe uz plaćanje.

Health IT akademije za 3. generaciju polaznika započinje 1. listopada 2024.

Svoj iskaz interesa za sudjelovanjem u 3. generaciji Health IT možete pronaći OVDJE.

Više informacija dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci