15 srp 2024

OTVOREN NATJEČAJ ZA TURISTIČKU NAGRADU MARKO POLO

Koordinacijski centar za turizam Kine i zemalja srednje i istočne Europe (China-CEEC’s Tourism Coordination Centre) objavio je natječaj za dodjelu Turističke nagrade Marko Polo za 2024. godinu.

Na natječaj se mogu javiti turističke agencije, turoperatori, hoteli te nacionalne i regionalne turističke organizacije koji uspješno posluju na kineskom tržištu i žele prikazati svoj angažman prema kineskim putnicima.

Međunarodni žiri također će nagraditi prijavitelje čiji rad doprinosi održivim i ekološki prihvatljivim rješenjima, koji koriste alate digitalnog marketinga, prisutni su na kineskim društvenim mrežama, stvaraju produbljena iskustva putovanja za kineske turiste (uključuje dulji boravak gostiju na manje destinacija, spori turizam, aktivni odmor, promociju lokalne kulture, baštine i proizvoda, rješenja koje se odnose na spašavanje hrane) i usklađuju lokalni karakter destinacije s novim trendovima koji se pojavljuju u Kini.

Pobjednik Turističke nagrade Marko Polo 2024. dobit će pravo na objavu uvodnog članka na portalu Travel Daily China i moći će nositi posebnu oznaku „Turistička nagrada Marko Polo, uz preporuku Koordinacijskog centra za turizam Kine i CEEC-a“. Također će dobiti medijsku promociju na komunikacijskim platformama nacionalnih turističkih organizacija i ministarstava zemalja suradnje CEEC.

Prijava je besplatna. Zainteresirani prijavitelji se obraćaju Koordinacijskom centru za turizam Kine i zemalja srednje i istočne Europe na [email protected] za potrebnu prijavnu dokumentaciju i moguća pitanja.

Natječaj je otvoren do 31. kolovoza 2024.

Više informacija dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci