10 svi 2024

ODRŽANA ONLINE RADIONICA NA TEMU „KAKO KOMUNICIRATI SA UČENICIMA OSNOVNIH ŠKOLA U DIGITALNIM VREMENIMA“ U OKVIRU AKTIVNOSTI EUROPE DIRECTA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

Povodom obilježavanja Dana Europe i Dana medijske pismenosti 10. svibnja 2024. godine održana je online informativna radionicu na temu „Kako komunicirati sa učenicima osnovnih u digitalnim vremenima“ u organizaciji Europe Directa Koprivničko-križevačke županije i Razvojne agencije PORE KKŽ.

Radionica je okupila preko 30 nastavnika, stručnih suradnika i pedagoga te učenika osnovnih škola s područja Koprivničko-križevačke županije i šire.

Cilj ove online informativne bio je informirati obrazovne djelatnike i učenike o izazovima s kojima se djeca i mladi suočavaju u digitalnom okruženju te kako ih nastavnici i stručni suradnici u tome mogu podržati, poticanju kritičkog razmišljanja o informacijama i sadržajima kojima smo izloženi putem medija te utjecaju digitalnih medija na mentalno zdravlje mladih.  Radionica je uključivala i nekoliko vježbi za učenike a obrazovni djelatnici dobili su i uvid u besplatno dostupne obrazovne materijale koje mogu koristiti u radu s učenicima.

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci