02 svi 2024

JAVNI POZIV ZA PODUZETNIKE: DODJELA VAUČERA ZA ODLAZAK NA GOSPODARSKE SUSRETE U OKVIRU “GLOBAL INNOVATION SUMMITA” U ISTANBULU

HAMAG-BICRO u sklopu programske komponente Eurostars koja se provodi u okviru Istraživačkog programa Hrvatska, koji se financira iz Drugog švicarskog doprinosa organizira javni poziv za odlazak na gospodarske susrete u sklopu sastanka na vrhu i konferencije Global Innovation Summit, koji će se održati u Istanbulu 13. i 14. lipnja 2024. godine.

Primarni cilj odlaska na gospodarske susrete je pronalaženje međunarodnih partnera za istraživačko-razvojne projekte koje sudionici namjeravaju prijaviti u programu Eurostars. Sudionici događanja također mogu imati i dodatne razgovore o komercijalnoj suradnji u sklopu istog događaja.

Eurostars je program za istraživanje i razvoj, namijenjen malim i srednjim trgovačkim društvima, putem kojega tvrtke mogu dobiti do 200.000 EUR bespovratnih sredstava, odnosno 50 ili 60 % sufinanciranja, ovisno o veličini tvrtke. Osnovni kriterij je međunarodno partnerstvo, u projektu trebaju sudjelovati najmanje dva partnera iz različitih zemlja članica Eurostarsa. Sve informacije o prijavi u program Eurostars mogu se pronaći ovdje.

Zašto sudjelovati na gospodarskim susretima

  • pronađite nove komercijalne i tehnološke partnere;
  • saznajte najnovije informacije o globalnim trendovima i inovacijama;
  • promovirajte svoje proizvode, tehnologiju i znanje;
  • pronađite rješenja za vaše područje djelovanja;
  • pronađite nove klijente i stvorite nove suradnje s poslovnim partnerima;
  • raspravljajte o novim projektnim idejama.

Datum i mjesto događanja

Što će se financirati

HAMAG-BICRO će po redoslijedu zaprimanja dodijeliti vaučer od 800 EUR za 10 poduzeća. Jedno poduzeće može dobiti jedan vaučer. Sredstva vaučera će se poduzetnicima isplatiti po dostavi dokaza sudjelovanja na događanju (održani sastanci i putni nalog).  Navedeni troškovi smatrat će se potporom male vrijednosti (de minimis potporom).

Više informacija dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci