06 tra 2024

OBAVIJEST O POVEĆANJU ALOKACIJE POZIVA „PILOT PROJEKT RAZVOJA ZELENE INFRASTRUKTURE I/ILI KRUŽNOG GOSPODARENJA PROSTOROM ZGRADAMA“

Dana 3. travnja 2024. godine donesena je Odluka o povećanju alokacije, 2. izmjeni Poziva i ponovnom otvaranju zatvorenog Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Pilot projekt razvoja zelene infrastrukture i/ili kružnog gospodarenja prostorom i zgradama“, kod Poziva: NPOO.C6.1.R5.02.

Povećanjem alokacije omogućit će se sufinanciranje dodatnih projektnih prijedloga prema rang-listi Odbora za odabir projekata osnovanog pri Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u svojstvu Provedbenog tijela, za koje nije bilo dostatnih sredstava u okviru Poziva, a udovoljili su svim propisanim uvjetima i kriterijima.

Postupak dodjele za sve projektne prijedloge, koji će biti obuhvaćeni povećanjem alokacije Poziva, nastavit će se pod uvjetima koji su jednaki, odnosno nepromijenjeni u odnosu na uvjete Poziva.

Sve informacije o ponovnom otvaranju Poziva biti će pravovremeno objavljene na mrežnim stranicama Ministarstva te putem sustava fondovieu NPOO.

Više informacija o navedenom dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci