22 velj 2024

NAJAVA JAVNOG NATJEČAJA ZA SUFINANCIRANJE PROJEKATA UDRUGA U TURIZMU U 2024. GODINI

Ministarstvo turizma i sporta najavljuje raspisivanje Javnog natječaja za sufinanciranje projekata udruga u turizmu u 2024. godini. Natječaj je namijenjen udrugama za sufinanciranje projekata u turizmu u dva programska područja: projekti poticanja na razvoj karijere u turizmu i projekti razvijanja svijesti o pristupačnom turizmu.

Projekte mogu prijaviti strukovne udruge u turizmu i/ili ugostiteljstvu i udruge čije djelovanje je vezano uz izjednačavanje mogućnosti osoba s invaliditetom.

Planirani datum objave Javnog natječaja za sufinanciranje projekata udruga u turizmu u 2024. je 22. ožujka 2024. godine te se od tog datuma mogu podnositi prijave popunjavanjem on-line obrasca prijave i učitavanjem svih propisanih/obveznih obrazaca i propisane dokumentacije putem elektroničke usluge TuRiznica https://eturizam.gov.hr/.

S ciljem upoznavanja potencijalnih prijavitelja s Natječajem i postupkom prijave, Ministarstvo će 7. ožujka 2024. godine s početkom u 10.00 sati organizirati on-line radionicu koristeći uslugu Microsoft Teams meeting.

Za sudjelovanje na radionici možete se prijaviti do 4. ožujka 2024. godine do 14.00 sati.

Više informacija dostupno OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci