16 velj 2024

JAVNI POZIV ZA PODUZETNIKE: ODLAZAK NA GOSPODARSKE SUSRETE U SKLOPU DOGAĐANJA EUROSTARS – READY FOR TAKE OFF

HAMAG-BICRO organizira javni poziv za odlazak na gospodarske susrete u sklopu događanja povezivanja gospodarskih subjekata – EUROSTARS – READY TO TAKE OFF 2024, koja će se održati u Amsterdamu 4. travnja 2024. godine.

Eurostars je program za istraživanje i razvoj, namijenjen malim i srednjim trgovačkim društvima, putem kojega tvrtke mogu dobiti do 200.000 eura bespovratnih sredstava, odnosno 50 ili 60 % sufinanciranja, ovisno o veličini tvrtke. Osnovni kriterij je sudjelovanje 2 partnera iz minimalno dvije zemlje članice Eurostarsa. Sve informacije o prijavi u program Eurostars mogu se pronaći ovdje.

Datum i vrijeme događanja:

  • Datum: 4. travnja 2024. godine.
  • Vrijeme: 9:45-18:00 sati.

Lokacija:

  • ARTIS, Amsterdam, Nizozemska.

Kome je događanje namijenjeno:

  • malim i srednjim poduzetnicima;
  • tvrtkama koje se bave istraživanjem i razvojem;
  • poduzetnicima zainteresiranima za međunarodnu suradnju i programe potpore.

Što će se financirati?

Primarni cilj odlaska na gospodarske susrete je pronalaženje međunarodnih partnera za istraživačko-razvojne projekte koje sudionici namjeravaju prijaviti u Eurostars program. Sudionici događanja također mogu imati i dodatne razgovore o komercijalnoj suradnji u sklopu istog događaja.

HAMAG-BICRO će po redoslijedu zaprimanja dodijeliti vaučer od 600 eura za 10 poduzeća. Sredstva vaučera će se poduzetnicima isplatiti po dostavi dokaza sudjelovanja na događanju (održani sastanci).  Navedeni troškovi smatrat će se potporom male vrijednosti (de minimis potporom).

Kako se prijaviti:

Uz online prijavu potrebno je priložiti:

  1. Životopis osobe koja će putovati, u .pdf formatu;
  2. Potvrdu Porezne uprave tvrtke, u .pdf formatu;
  3. Izjavu korištenim potvrdama male vrijednosti, u .pdf formatu.

Prije samog odlaska na sajam i poslovne razgovore, za sudionike će biti organizirana online radionica o prijavi projekta na program Eurostars kao priprema za sudjelovanje na događanju.

Prijave su otvorene do 26. veljače 2024. do 23:59 sati. Za dodatne informacije možete se javiti na: [email protected].

Osim prijave HAMAG-BICRO-u, potrebno je i registrirati se i za navedeno događanje na: https://www.eurostars2024.nl/registration/.

Više informacija dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci