21 pro 2023

35. SJEDNICA UPRAVNOG VIJEĆA PORE REGIONALNE RAZVOJNE AGENCIJE KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

Dnevni red 35. sjednice Upravnog vijeća PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije

 

Zaključci s 35. sjednice Upravnog vijeća PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije

Na 35. sjednici Upravnog vijeća PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije održanoj 21. prosinca 2023. godine usvojen je zapisnik s 34. sjednice Upravnog vijeća PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije, donesene su IV. Izmjene i dopune Plana nabave PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije za poslovnu godinu 2023., zatim Odluka o davanju suglasnosti ravnateljici PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije za sklapanje Dodatka br. 3 Ugovora o javnoj nabavi usluge izrade projektno-tehničke dokumentacije za osnovne i srednje škole kojima je Koprivničko-križevačka županija osnivač za Grupu 1 i 2 sa zajednicom ponuditelja BUILDING d.o.o. i TESLA d.o.o., Odluka o davanju suglasnosti ravnateljici PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije za sklapanje Dodatka br. 4 Ugovora o javnoj nabavi usluge izrade projektno-tehničke dokumentacije za osnovne i srednje škole kojima je Koprivničko-križevačka županija osnivač za Grupe 3, 4, 5, 6 i 7 s Uredom ovlaštenog arhitekta Jurice Hajdarovića, Odluka o davanju suglasnosti na otpis i rashodovanje dijela osnovnih sredstava PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije, Odluka o donaciji dijela rashodovanih sredstava PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije Udruzi za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama „Latice“ te Odluke o davanju suglasnosti ravnateljici PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije iz područja radnih odnosa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IV. Izmjene i dopune Plana nabave PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije za poslovnu godinu 2023.

Obrazac IV. Izmjena i dopuna Plana nabave PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije za poslovnu godinu 2023.

Odluka o davanju suglasnosti ravnateljici PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije za sklapanje Dodatka br. 3 Ugovora o javnoj nabavi usluge izrade projektno-tehničke dokumentacije za osnovne i srednje škole kojima je Koprivničko-križevačka županija osnivač za Grupu 1 i 2 sa zajednicom ponuditelja BUILDING d.o.o. i TESLA d.o.o.

Odluka o davanju suglasnosti ravnateljici PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije za sklapanje Dodatka br. 4 Ugovora o javnoj nabavi usluge izrade projektno-tehničke dokumentacije za osnovne i srednje škole kojima je Koprivničko-križevačka županija osnivač za Grupe 3, 4, 5, 6 i 7 s Uredom ovlaštenog arhitekta Jurice Hajdarovića

Odluka o davanju suglasnosti na otpis i rashodovanje dijela osnovnih sredstava PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije

Odluka o donaciji dijela rashodovanih sredstava PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije Udruzi za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama „Latice“ (word format)

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci