23 kol 2023

ODRŽAN SASTANAK PROJEKTNOG TIMA PROJEKTA „ZDRAVI, AKTIVNI I ONLINE“

U prostorima Županijske uprave danas, 23. kolovoza 2023. godine održan je sastanak projektnog tima projekta „Zdravi, aktivni i online“ na kojem su prisustvovali predstavnici Koprivničko-križevačke županije i Razvojne agencije PORE KKŽ.

Na sastanku se razgovaralo o tekućim i nadolazećim aktivnostima u projektu, a predstavnici su prezentirali detalje iz svog područja djelovanja. Dogovoreni su i detalji oko daljnjih aktivnosti promocije zdravih navika, a koje obuhvaćaju izradu slikovnica, video spota i organizaciju edukativne tribine koja je planirana u rujnu povodom Europskog tjedna mobilnosti.

Projektom „Zdravi, aktivni i online“ sredstvima Europskog socijalnog fonda osigurano je 31.760,54 EUR, a projekt će projekt doprinijeti povećanju znanja i svijesti o važnosti promocije zdravlja i prevencije bolesti na području Koprivničko-križevačke županije. Projekt je započeo 25. svibnja 2022. godine i trajat će do 25. studenog 2023. godine. U okviru provedbe projekta provode se aktivnosti promocije zdravih navika i zdravlja.

Razvojna agencija PORA KKŽ pruža stručnu pomoć u provedbi ovog projekta u okviru provedbe projekta „UZ PORU PO POTPORU“.

Izvor fotografije: Korprivničko-križevačka županija

Lenta - Europska unija - Europski strukturni i investicijski fondovi - Operativni program Konkurentnost i kohezija - Razvojna agencija PORA KKŽ

“Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj”

“Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije”

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci