07 lip 2023

EUROPE DIRECT KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE PRIKLJUČIO SE PROMOCIJI PROGRAMA I ZANIMANJA SREDNJIH ŠKOLA U KRIŽEVCIMA

Europe Direct Koprivničko-križevačke županije dana 07. lipnja 2023. godine priključio se prezentaciji srednjih škola i zanimanja u dvorani Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga u Križevcima u organizaciji Koprivničko-križevačke županije, Obrtničke Komore Koprivničko-križevačke županije, HGK-Županijske komore Koprivnica i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Koprivnica.

Cilj promocije programa i zanimanja srednjih škola je učenicima osmih razreda osnovnih škola u Križevcima pružiti osnovne informacije o programima koje srednje škole nude kako bi učenici lakše donijeli odluku u upisu u srednju škole

Europe Direct Koprivničko-križevačke županije jedan je od 11 Europe Direct Centara u Republici Hrvatskoj i djeluje pri PORI Regionalnoj razvojnoj agenciji KKŽ još od svibnja 2021. godine.

Glavna zadaća Europe Directa Koprivničko-križevačke županije je promoviranje vrijednosti i načela Europske unije na lokalnoj i regionalnoj razini kroz 5 temeljnih zadaća: informiranje i uključivanje građana, odnosi s lokalnim medijima i prenositeljima informacija, svijest o osjetljivim temama EU-a na lokalnoj razini, EU u školama te promicanje regionalne mreže mreža.

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci