09 velj 2023

JAVNI POZIV ZA ODLAZAK NA B2B RAZGOVORE U SKLOPU KONFERENCIJE POVEZIVANJA GOSPODARSKIH SUBJEKATA – HTH STYRIA PITCH & PARTNER 2023

HAMAG-BICRO organizira javni poziv za odlazak na gospodarske susrete u sklopu konferencije povezivanja gospodarskih subjekata – Health Tech Hub Styria (HTH Styria) Pitch & Partner 2023 s naglaskom na istraživanje i razvoj te inovacije iz područja prirodnih znanosti te biotehnologije i zdravstva, koja će se održati u Grazu 30. ožujka 2023. godine.

Konferencija je namijenjena poslovnom povezivanju start-up tvrtki, istraživača, investitora, tvrtki, stručnjaka iz područja e-zdravstva te predstavnika regionalnih i nacionalnih dionika. Sudionici će imati priliku susresti se s tvrtkama i organizacijama iz zemalja članica EUREKA programa koji broji više od 40 zemalja. Tijekom cijelog događanja, odvijat će se i poslovni razgovori poduzeća.

Primarni cilj odlaska na gospodarske susrete je pronalaženje međunarodnih partnera za istraživačko-razvojne projekte koje sudionici namjeravaju prijaviti u Eurostars program. Sudionici događanja također mogu imati i dodatne razgovore o komercijalnoj suradnji u sklopu istog događaja.

HAMAG-BICRO će kroz Švicarsko-hrvatski program suradnje na programu Eurostars financirati troškove smještaja i prijevoza za 10 poduzeća, odnosno smještaj i prijevoz za po jednog predstavnika iz svakog poduzeća, u intenzitetu 100%.

Hrvatska delegacija planira krenuti na put 29. ožujka 2023. godine popodne, dok je predviđeni povratak u Zagreb 30. ožujka 2023. godine u večernjim satima.

Eurostars je program za istraživanje i razvoj, namijenjen malim i srednjim trgovačkim društvima s predmetom poslovanja iz područja prirodnih znanosti te biotehnologije i zdravstva, putem kojega tvrtke mogu dobiti do 1,5 milijun kuna bespovratnih sredstava, odnosno 50 ili 60% sufinanciranja, ovisno o veličini tvrtke. Osnovni kriterij je sudjelovanje 2 partnera iz minimalno dvije zemlje članice Eurostarsa. Prijave su otvorene do 28. veljače 2023. do 23:59 sati.

Više informacija o navedenom možete pronaći OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci