02 velj 2023

JAVNI POZIV ZA SUFINANCIRANJE POJEDINAČNIH PROGRAMA/PROJEKATA GRAĐANA/KLUBOVA ZTK GK IZ PRORAČUNA GRADA KOPRIVNICE ZA 2023. GODINU

Zajednica tehničke kulture Grada Koprivnica raspisuje Javni poziv za sufinanciranje pojedinačnih programa/projekata udruga građana članica ZTK GK iz Proračuna Grada Koprivnice za 2023. godinu.

Mogu se natjecati udruge građana/klubovi članice ZTK GK za programe/projekte koji se provode za opće dobro, a ne financiraju se na drugi način iz Proračuna Grada Koprivnice i ZTK GK.

Cilj Javnog poziva je potaknuti građane na aktivno uključivanje i sudjelovanje u razvoju lokalne zajednice, rad s djecom i mladima iz područja tehničke kulture: astronomija, fotografija, film, ronilaštvo, radioamaterstvo, letačke djelatnosti, zmajarstvo, radiogoniometrija, robotika.

Ukupna planirana vrijednost financijskih sredstva za provođenje programskih aktivnosti je 9.642,00 eura.

Svaka udruga/klub članica ZTK GK može napraviti jednu prijavu u kojoj će nabrojati sve programe. Okvirni broj planiranih sklopljenih ugovora je sedam.

Udruge/klubovi članice ZTK GK mogu prijaviti i ugovoriti programe/projekte u okviru ovog Javnog poziva za razdoblje provedbe od 01. siječnja do 31. prosinca 2023. godine.

Rok za podnošenje prijava je 01. veljače do 28. veljače 2023. godine.

Više informacija o navedenom možete pronaći OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci