01 kol 2022

PROŠIREN KRUG PRIHVATLJIVIH SEKTORA ZA PRIJAVU NA POZIV „POTPORA PODUZEĆIMA ZA TRANZICIJU NA ENERGETSKI I RESURSNO UČINKOVITO GOSPODARSTVO“

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja objavilo je 1. izmjenu Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Potpora poduzećima za tranziciju na energetski i resursno učinkovito gospodarstvo“ koji je inicijalno objavljen 1. srpnja 2022.
 
Na temelju analize broja potencijalnih prijavitelja, koja je izvršena u suradnji s poslovnim udruženjima – Hrvatskom gospodarskom komorom i Hrvatskom udrugom poslodavaca, utvrđeno je da poslovni sektor sugerira proširenje prihvatljivih razreda za ovaj poziv.

Prihvatljivi razredi djelatnosti sada su: proizvodnja prehrambenih proizvoda, proizvodnja pića, proizvodnja tekstila, proizvodnja odjeće, prerada drva i proizvoda od drva i pluta, proizvodnja papira i proizvoda od papira, tiskanje i umnožavanje snimljenih zapisa, proizvodnja kemikalija i kemijskih proizvoda, proizvodnja osnovnih farmaceutskih proizvoda i farmaceutskih pripravaka, proizvodnja proizvoda od gume i plastike, proizvodnja ostalih nemetalnih mineralnih proizvoda, proizvodnja metala, proizvodnja gotovih metalnih proizvoda, osim strojeva i opreme, proizvodnja strojeva i uređaja te proizvodnja namještaja.
  
Kako bi prijavitelji imali dovoljno vremena za pripremu dokumentacije, mijenjaju se i rokovi dostave projektnih prijedloga. Podnošenje projektnih prijedloga odvijat će se od 1. rujna 2022. u 11 sati do 19. prosinca 2022. u 11 sati.
 
Izmjena natječajne dokumentacije objavljena je na poveznici: https://mingor.gov.hr/javni-pozivi-i-natjecaji-7371/javni-pozivi-i-natjecaji-ministarstva/otvoreni-javni-pozivi-i-natjecaji/7390

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci