25 sij 2022

OBJAVLJEN POZIV ZA PRIJAVE ZA NAGRADE NOVOG EUROPSKOG BAUHAUSA

U okviru programa Novi europski Bauhaus – ekološki, gospodarski i kulturni projekt koji objedinjuje komponente dizajna, održivosti, dostupnosti, cjenovne pristupačnosti i ulaganja s ciljem provođenja europskog Zelenog plana, objavljen je poziv za prijave za nagrade na koji se mogu prijaviti pojedinci i organizacije.

Postojeći projekti (skupina A) ili koncepti/ideje (skupina B) opisuju se u detaljnim prijavnim obrascima ovisno o tome koja se skupina odabere pri podnošenju prijave. U prijavnom obrascu potrebno je detaljno navesti kako ogledni primjer, odnosno prijavljeni projekt/koncept predstavlja tri glavne vrijednosti na kojima se temelji inicijativa za novi europski Bauhaus te analizu njegove inovativne dimenzije. U skupini B kandidati moraju detaljno navesti korake koje predviđaju za daljnji razvoj ili provedbu koncepta ili ideje.

Dopuštene su zajedničke prijave nekoliko pojedinaca ili nekoliko organizacija. U prijavnom obrascu potrebno je objasniti ulogu svakog podnositelja prijave ili subjekta u tom projektu. Prijave se mogu podnijeti samo za jednu kategoriju i jednu skupinu. Za potkategoriju „Zvijezde u usponu novog europskog Bauhausa” prijave mogu podnijeti pojedinci ili skupine pojedinaca u dobi do 30 godina na zadnji datum ovog poziva – 28. veljače 2022. godine.

Više informacija dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci