18 sij

OBJAVLJEN NOVI NATJEČAJ ZA PROVEDBU TIPA OPERACIJE 4.3.1 INVESTICIJE U OSNOVNU INFRASTRUKTURU JAVNOG NAVODNJAVANJA

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je Natječaj za provedbu Podmjere 4.3. „Potpora za ulaganja u infrastrukturu vezano uz razvoj, modernizaciju i prilagodbu poljoprivrede i šumarstva“, tipa operacije 4.3.1 „Investicije u osnovnu infrastrukturu javnog navodnjavanja“.

Ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore je 150.000.000,00 HRK, a svrha natječaja je povećanje poljoprivrednih površina koje se mogu navodnjavati, prvenstveno radi smanjenja negativnog učinka suša, osiguranja stabilnosti poljoprivredne proizvodnje i povećanja konkurentnosti poljoprivredne proizvodnje.

Prihvatljivi korisnici u ovom natječaju su jedinice područne (regionalne) samouprave.

Prihvatljivi projekti su projekti izgradnje cjelovitog sustava navodnjavanja u skladu s tehničkim rješenjima i građevinskom dozvolom (akumulacije, kanali, površinska i/ili podzemna drenaža kao elementi funkcionalne cjeline projekta, crpne stanice, cjevovodi, distribucijska mreža, nadzorno upravljački sustav i slično).

Rok za podnošenje zahtjeva za potporu i dostavu Potvrde o podnošenju zahtjeva za potporu je od 1. veljače 2022. godine od 12:00 sati do 28. veljače 2022. godine do 12:00 sati.

Više informacija o navedenom možete vidjeti OVDJE.

 

PRVA IZMJENA NATJEČAJA ZA ZA PROVEDBU TIPA OPERACIJE 4.3.1 INVESTICIJE U OSNOVNU INFRASTRUKTURU JAVNOG NAVODNJAVANJA

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je prvu izmjenu Natječaja za provedbu tipa operacije 4.3.1. Investicije u osnovnu infrastrukturu javnog navodnjavanja.

Rok za podnošenje prvog dijela zahtjeva za potporu i dostavu je od 1. veljače 2022. godine od 12:00 sati do 31. ožujka 2022. godine do 12:00 sati.

Više informacija o navedenom možete vidjeti OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci

Veličina teksta
Kontrast