17 pro 2021

USPJEŠNOM SURADNJOM OPĆINE NOVO VIRJE I RAZVOJNE AGENCIJE PORE KKŽ PRIJAVLJEN PROJEKT „GRAĐENJE I OPREMANJE MONTAŽNIH TRIBINA NA SPORTSKOM IGRALIŠTU NK GRANIČAR NOVO VIRJE“ UKUPNE VRIJEDNOSTI 174.993,75 KUNA

Logo projekta Uz PORU po potporu

U okviru otvorenog natječaja LAG-a Podravina za tip operacije 3.1.1. „Ulaganje u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo“ iz Programa ruralnog razvoja, uspješnom suradnjom Općine Novo Virje i Razvojne agencije PORE KKŽ prijavljen je projekt pod nazivom „Građenje i opremanje montažnih tribina na sportskom igralištu NK Graničar Novo Virje“. Ukupna vrijednost projekta je 174.993,75 kuna.

Izvedbom montažnih tribina na sportskom igralištu u Novom Virju će se izravno doprinijeti poboljšanju kvalitete provođenja slobodnog vremena te zdravog života kroz sportske aktivnosti na otvorenom, a povećat će atraktivnost prostora za lokalno stanovništvo, ali i za ostalu širu javnost.

Za pripremu navedenog projekta stručna pomoć je pružena u okviru projekta „UZ PORU PO POTPORU“ temeljem kojeg Razvojna agencija PORA KKŽ kontinuirano pruža stručnu pomoć u pripremi i provedbi projekata financiranih iz ESI fondova javnopravnim tijelima s područja Koprivničko-križevačke županije.

 

 

 

 

 

 

Lenta - Europska unija - Europski strukturni i investicijski fondovi - Operativni program Konkurentnost i kohezija - Razvojna agencija PORA KKŽ

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije.

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci