16 pro 2021

USPJEŠNOM SURADNJOM OPĆINE PETERANEC I RAZVOJNE AGENCIJE PORE KKŽ PRIJAVLJEN PROJEKT „IZGRADNJA I OPREMANJE DJEČJEG IGRALIŠTA U PETERANCU“ UKUPNE VRIJEDNOSTI 502.943,75 KUNA

Logo projekta Uz PORU po potporu

U okviru otvorenog natječaja LAG-a Podravina za tip operacije 3.1.1. „Ulaganje u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo“ iz Programa ruralnog razvoja, uspješnom suradnjom Općine Peteranec i Razvojne agencije PORE KKŽ prijavljen je projekt pod nazivom „Izgradnja i opremanje dječjeg igrališta u Peterancu“. Ukupna vrijednost projekta je 502.943,75 kuna.

Izgradnjom i opremanjem dječjeg igrališta proširit će se ponuda lokalnih usluga te će se povećati kvaliteta života stanovnika. Stanovnici će dobiti novi prostor za iskorištavanje slobodnog vremena koji će biti opremljen suvremenim igralima.

Za pripremu navedenog projekta stručna pomoć je pružena u okviru projekta „UZ PORU PO POTPORU“ temeljem kojeg Razvojna agencija PORA KKŽ kontinuirano pruža stručnu pomoć u pripremi i provedbi projekata iz ESI fondova javnopravnim tijelima s područja Koprivničko-križevačke županije.

Lenta - Europska unija - Europski strukturni i investicijski fondovi - Operativni program Konkurentnost i kohezija - Razvojna agencija PORA KKŽ

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci