10 pro 2021

ODOBREN PROJEKT „OsnažiMe“ OPĆINE PETERANEC I UDRUGE ZA TERAPIJSKO JAHANJE OSMIJEH

Dana 9. prosinca 2021. godine zaprimljena je pozitivna ocjena projekta „OsnažiMe“ koji je pripremljen uspješnom suradnjom Općine Peteranec, Udruge za terapijsko jahanje Osmijeh i Razvojne agencije PORE KKŽ. Projekt je prijavljen na Poziv za prijavu projekata usmjerenih mladima za financijsku potporu iz raspoloživih sredstava dijela prihoda od igara na sreću i Državnog proračuna za 2021. godinu Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Prijavitelj projekta je Udruga za terapijsko jahanje Osmijeh dok je projektni partner Općina Peteranec. Ukupna vrijednost odobrenih sredstava je 75.000,00 kuna.

Opći cilj projekta je osnažiti udrugu za terapijsko jahanje Osmijeh u svrhu podizanja kvalitete života mladih. Posebni cilj projekta je poticanje mladih na preuzimanje uloge aktivnog građanina u društvu kroz podizanje svijesti o zdravom načinu života, važnosti očuvanja mentalnog zdravlja i bavljenju fizičkim aktivnostima te volonterizmu.

Razvojna agencija PORA KKŽ pružala je stručnu pomoć u pripremi navedenog projekta, a Privremena lista odobrenih projekata dostupna je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci