09 stu 2021

OBAVIJEST O POZIVU ZA ISKAZIVANJE INTERESA PODUZETNIKA ZA DOSTAVU NEOBVEZUJUĆEG PREGLEDA ULAGANJA IZ SREDSTAVA MODERNIZACIJSKOG FONDA

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja objavilo je 8. studenoga 2021. godine Poziv za iskazivanje interesa za dostavu neobvezujućeg pregleda ulaganja iz sredstava Modernizacijskog fonda.

Predmet ovog Javnog poziva je putem iskaza interesa prikupiti kvalitetne podatke o potrebama, mogućnostima i prilikama zainteresiranih gospodarskih subjekata koji imaju spremne projekate za sufinanciranje iz sredstava Modernizacijskog fonda s mogućnošću početka u sljedeće dvije godine.

Prioritet Ministarstva je ulaganje u modernizaciju industrijskog sektora u smislu povećanja energetske učinkovitosti, proizvodnje i uporabe električne energije iz obnovljivih izvora te ulaganje u projekte koji će doprinijeti smanjenju emisija stakleničkih plinova.

Navedeno je potrebno zbog planiranja provedbe određenih mjera i raspodjele financijskih sredstava iz Modernizacijskog fonda, a sve s ciljem postizanja obveznih energetskih i klimatskih ciljeva Republike Hrvatske u narednom razdoblju.

Prihvatljivi prijavitelji projekata su mala, velika i srednja poduzeća registrirana u Republici Hrvatskoj prema Odluci o Nacionalnoj klasifikaciji djelatnosti NKD 2007 (NN 58/07 i 72/07) za područje C: Prerađivačka industrija.

Zainteresirani gospodarski subjekti mogu svoj interes prijaviti najkasnije do 23. studenog 2021. do 16,00 sati.

Više informacija o navedenom možete vidjeti OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci