15 lis 2021

IZMJENE JAVNOG POZIVA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE – POTPORA MALE VRIJEDNOSTI ZA KONTROLU I CERTIFIKACIJU EKOLOŠKE PROIZVODNJE

Koprivničko-križevačka županija objavila je izmjene Javnog poziva – Potpora male vrijednosti za kontrolu i certifikaciju ekološke proizvodnje. Izmjenama je definirano da se zahtjevi za potporu male vrijednosti podnose do 30. studenog 2021. godine.

Financijska sredstva po ovom Javnom pozivu iznose 50.000,00 kuna.

Prihvatljivi troškovi za dodjelu potpore male vrijednosti su troškovi kontrole i certifikacije u ekološkoj proizvodnji u 2021. godini.

Prihvatljivi korisnici su profesionalni poljoprivrednici, pravne i fizičke osobe odnosno mikro, mali i srednji poduzetnici, obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja imaju ustrojen organizacijski oblik sukladno članku 15. Zakona o obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima (NN 29/18, 32/19.), upisani u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava, koji imaju ekonomsku veličinu poljoprivrednog gospodarstva veću od 3.000 Eura i koja su upisana u Upisnik subjekata u ekološkoj proizvodnji.

Korisnici potpore male vrijednosti koji podnose zahtjeve moraju imati sjedište i proizvodne kapacitete na području Koprivničko-križevačke županije.

Više informacija o navedenom dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci